Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

De 6 Allergrootste fabels die mensen verspreiden over afvallen & een gezond leven.

0

Je hoort de laatste tijd zoveel tips over afvallen en gezond leven. Ook wij maken ons hier schuldig aan en soms weet je natuurlijk niet meer wat nou goed is of juist niet. Daarom hebben wij 6 dingen op een rij gezet die totale onzin zijn. Gewoon om jou even een beetje te helpen! Deze regels kun je best op z’n tijd breken namelijk..

1. Je MOET elke dag ontbijten

Niks moet natuurlijk.. en dit hoeft echt niet. Als jij wilt afvallen dan is ook extra vroeg eten geen middel. Eet je een keertje pas aan het begin van de middag? Dat is prima volgens vele onderzoeken. Het is natuurlijk wel handig om voor het werken te eten, maar dit is vooral om jouw energie level op peil te houden.

2. Je moet geen koolhydraten eten

Je hoeft koolhydraten echt niet helemaal uit je dieet te bannen, dit geldt eigenlijk alleen voor de ‘onnodige’ koolhydraten die zich bevinden in bewerkte producten. Kies in plaats daarvan voor goede koolhydraten in bijvoorbeeld bruine rijst, fruit en groenten. Bovendien hebben je hersenen koolhydraten nodig om te functioneren.

3. Als je je lichaam wilt zuiveren werkt alleen een Juice cleanse

Dit werk natuurlijk super goed als je slecht hebt geleefd, maar het allerbeste werkt natuurlijk constant gezond eten.

4. Je moet s’avonds na 8 uur niet meer gaan eten

Wat hier dan vaak bij verteld wordt, is dat je sneller aankomt van voedsel dat je eet in de late avond. En om nog een beetje toe te voegen aan het ontbijt-verhaal: het heeft verder niet veel te maken met het tijdstip waarop je eet, zolang je maar gezonde dingen tot je neemt. Als het totale aantal calorieën per dag meer is dan wat je verbrandt, dan kom je aan. Het gaat dus over de totale calorie-inname in één dag en het maakt dus helemaal niet uit op welk tijdstip je dit inneemt. Wat je wel goed in je achterhoofd kunt houden, is hoeveel je eet, wat je eet en hoeveel je beweegt.

5. Biologische producten zijn altijd beter dan niet-biologische producten

Biologische producten kosten over het algemeen meer, maar het is niet nodig om van elk product de biologische versie te kopen. Sommige producten zijn zelfs vrijwel gelijk aan hun biologische variant.

6.Het is onverstandig om elke dag op de weegschaal te gaan staan

Ja, ja, ja, ja!! Dit is absoluut een feit. Niet alleen voeding heeft namelijk invloed op je gewicht, maar ook hoeveel vocht je vasthoudt. Dit kan beïnvloed worden door bijvoorbeeld het weer, meer zout eten dan normaal, stress en hormonen (menstruatie!). Ons gewicht schommelt hierdoor altijd met ongeveer 0,5-1,5kg. Dit komt niet doordat je ineens meer vet in je lichaam hebt, maar omdat je dus meer vocht in je lijf hebt. Dit plas je zeer waarschijnlijk de volgende dag gewoon weer uit. Elke dag op de weegschaal staan is dus zeker niet verstandig, omdat je dan altijd deze schommelingen zult zien. Ik raad aan om maximaal 1x per week op de schaal te stappen, op een vaste dag en op een vast moment van de dag. Gebruik dezelfde weegschaal en zet hem altijd op dezelfde plek.

 

 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close