*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Afvallen met citroensap

0

De citroen is een citrusvrucht die wordt gebruikt om af te vallen. De vetverbrandende eigenschappen zorgen ervoor dat je, tijdens een dieet, snel veel kilo’s kwijt raakt. Ook helpt het de eetlust te remmen, waardoor je minder trek hebt.

Afvallen met citroensap wordt op verschillende manieren gedaan. Er bestaan talloze dranken waarin citroensap verwerkt wordt. Natuurlijk is het mogelijk citroensap met water te mengen en klaar-is-kees. Maar er bestaan ook andere dranken met extra ingrediënten die het afvallen verder ondersteunen.

Dranken met citroensap

Water en citroen: ‘s ochtends voor het ontbijt een glas lauw water nemen met een halve citroen erin uitgeknepen helpt de spijsvertering te stimuleren. Het is een frisse ochtenddrank.

Citroen door het eten: veel gerechten zijn extra lekker te maken met citroensap. Voorbeelden hiervan zijn: dressing van de salade of citroen uitgeknepen over een stukje vis. Ook veel pasta’s en soorten vlees zijn erg lekker in combinatie met citroensap.

Citroen en cayennepeper: de die-hards nemen een shot citroensap met daarin een snuifje cayennepeper. De peper zal een extra stootje geven aan de spijsvertering.

Citroen & Ahornsiroop: dit is de traditionele citroensapkuur drank.

Nadelen van citroensap

De bekendste nadelen zijn maagzuur en tandglazuur. Het citroensap zorgt voor zure oprispingen. Voor de tanden is het citroensap ook een zuuraanval. Het is daarom verstandig de mond te neutraliseren met een paar slokjes melk.

Pleisters met citroensap

Voor iedereen die citroensap simpelweg te zuur vindt of last heeft van bijwerkingen zijn er tegenwoordig ook afslankpleisters waarin citroen verwerkt is. Een voorbeeld hiervan is de Lemon Power Patch. Hierbij wordt een pleister opgeplakt die de extracten afgeeft.

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close