*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


6 oefeningen om je te ontdoen van beha vet

0

Als je de Beha aantrekt, ben je dan geschokt bij het dragen van een ​​gepast overhemd? walgt je van het idee om een badpak top aan te trekken vanwege die bobbel die op je rug verschijnt?

Beha bobbels, het vet dat zich uit uitstort boven en onder de beha bandjes is iets dat veel vrouwen ervaren en volledig voor vrezen; in feite maakt het de vrouw zo zelfbewust, zodat zij zichzelf aandringt om loszittende kleding te dragen om die lelijke vet bobbels te verbergen.

De oorzaak van Beha Bobbels

Hoe ontstaan de beha bobbels? Het is een gevolg van zwakke spieren in de rug. Als de spieren in je rug niet strak zijn en gedefinieerd, dan wordt de huid er omheen slap, en als gevolg daarvan, giet dat gevreesde rug vet uit je beha, of je badpak top of iets anders dat behaaglijk past over dat deel van je rug. Zelfs als je jouw ideale gewicht hebt, kun je nog steeds een beha bobbel ervaren.

Hoe Je De Beha Bobbel Kunt Bestrijden 

Gelukkig is er een manier hoe je die rug vet bobbel kunt bestrijden, met een soepele terug blik.De remedie: Oefening!

De enige manier om je te ontdoen van die rug bobbel is om de spieren te versterken in je rug, en om de spieren in je rug te versterken, ga je het nodig hebben om te oefenen. Wat voor soort oefeningen werken? Hier zijn er zes die je rug er geweldig uit laten zien!.

  1. T-Raises: Dit is een geweldige manier om zich te ontdoen van die vet bobbels. Om een T-raise te doen, Sta met je voeten uit elkaar op heupafstand, met een halter in elke hand. Buig je knieën en leun naar voren, houd uw rug recht. Houd de gewichten aan de voorzijde van u, en beweeg met u handpalmen naar voren en beweeg u armen naar de zijkanten, dit heeft de vorm van een T. Breng de gewichten tot aan u schouders en laat hen zakken. Doe dit 15 keer herhalen.
  2. Bergbeklimmers – sta in een rechte positie. Lift u linkerknie naar u borst, zet het terug en dan lift u de rechterknie naar u borst, het heeft de uitstraling van klim bewegingen. Herhaal deze bewegingen 30 tot 60 seconden.
  3. Rocking Plank – Zet u zelf in een rechte plank positie. Gebruik de spieren in je armen en je kern, beweeg met je gewicht naar voren, zodat je schouders en hoofd aan de voorkant van je handen zijn. en zo op en neer naar de start positie. Doe dit 10 tot 15 keer herhalen.
  4. Push Up – Deze klassieke oefening is een geweldige manier om de spieren in u rug te versterken. Doe totaal 30 push ups.
  5. Burpee – Dit is een killer terug – en overal – workout. Start in de plank positie. ga omhoog naar de staande positie en spring in de lucht met je armen boven je hoofd. ga weer terug naar beneden terug naar de plank positie. Doe deze beweging zo snel mogelijk. Doe het 10 keer herhalen.
  6. Single-Arm Dumbbell Raises – Leun vooruit, plaats een hand voor u op de muur. Houd een halter in de andere hand. Houd het gewicht naar beneden aan de voorkant van u buik en til het langzaam naar uw zijde. Doe dit 10 keer herhalen en herhaal het ook aan de andere kant.

Bronnen:

http://www.youbeauty.com/body-fitness-galleries/exercises-to-get-rid-of-bra-bulge/
http://www.shape.com/fitness/workouts/back-workout-6-moves-blast-annoying-bra-bulge
http://www.skinnymom.com/13-moves-to-banish-bra-bulge/

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close