Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

6 Geheimen om succesvol gewicht te verliezen!

0

Volgens de statistieken probeert een gemiddeld persoon 4 keer per jaar af te vallen. Helaas lukt het maar 1 op de 100 mensen om het gewicht voorgoed achter zich te laten. Maar hoe doen ze dat?

Die mensen hebben hun succesverhalen met ons gedeeld om u te helpen met gewicht te verliezen en vervolgens ook het gewicht niet meer terug te laten komen!

Dr. Roger Gould, een van de meest bekende deskundigen op emotioneel eten, verzekert ons dat onze emoties voorkomen dat we permanent gewicht verliezen. Daarom is het belangrijk dat je deze geheimen weet.

Wees consistent
Het is extreem lastig om aan een dieet te beginnen die je alleen groenten en fruit laat eten. Vooral als je gewend bent aan het eten van fast food. Het is een enorme klap voor je lichaam. Probeer daarom niet te veel van jezelf te eisen.

Hou je vooruitgang in de gaten
Geloof het of niet, een van de meest belangrijkste dingen tijdens het afvallen is: je vooruitgang in de gaten houden. Het geeft je een reëel beeld van hoeveel gewicht je hebt verloren. In veel gevallen zul je maanden moeten wachten tot je enkele veranderingen ziet aan je lichaam. Hou daarom bij hoeveel gewicht je verliest. Zo verlies je niet de motivatie.

Wees lichamelijk actief
Een gezond dieet plan helpt je met gewicht te verliezen. Maar het is zeer belangrijk om goede voeding te combineren met lichaamsbewegeing. Zelfs sporten met een lage inspanning (zoals wandelen) kunnen zeer nuttig zijn.

Zoek ondersteuning bij je vrienden en familie
De morele steun van de mensen om je heen is uiterst belangrijk als je bezig bent met een dieet. Ze weten dat je bezig bent met een dieet dus als je toegeeft aan je verleiding, zul je je daarna schuldig voelen. Ze kunnen je er ook aan herinneren om op te letten met wat je eet. Het is hun manier om je te ondersteunen in de strijd. Probeer het niet alleen te doen.

Ken je lichaam
Het is een veel voorkomend probleem dat je er alles aan doet om gewicht te verliezen, maar nog steeds geen merkbare resultaten hebt. Ken daarom je lichaam. Iedereen heeft een andere stofwisseling, heb daarom geduld en geef je lichaam de tijd. Je zult uiteindelijk resultaten zien.

Elk dieet vereist toezicht
Als je hebt besloten om een dieet te beginnen, zoek dan ook een goede voedingsdeskundige voor begeleiding en advies. Hun kunnen je helpen met een dieet wat geschikt is voor jou.

Heb jij hier iets aan gehad? Vergeet het dan niet te delen op facebook!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close